Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ RTS, objavila B.B. ]

19. 12. 2018. 22:57 >> 22:35

NA ANTARKTIKU

Ledeni maraton okupio 57 trkača

Na najhladnijem mjestu na planeti, na Antarktiku, održan je Ledeni maraton koji je okupio 57 trkača iz 15 država.

Takmičari su imali težak zadatak, jer su i vremenski uslovi bili lošiji nego prethodnih godina.

Iako su temperature bile umjerene za Antarktik za ovo doba godine, otežavajući faktori bili su slaba vidljivost i snijeg koji nije prestajao da pada.

Ipak, sve to nije omelo Poljaka Pjotra Sučenija da dionicu pretrči za tri sata i 50 minuta. Drugoplasirani Australijanac Isak Tajler, stigao je na cilj čak pola sata kasnije.

U ženskoj konkurenciji pobijedila je Litvanka Roma Puizin, kojoj je bilo potrebno pet sati i tri minuta da pobijedi u najekstremnijoj trci na svijetu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније