Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Radiosarajevo.ba, objavila B.B. ]

18. 12. 2018. 12:20 >> 11:57
3

NEUPUĆENA

Pokušala da sipa gorivo u električni automobil

Jedna žena je došla na bezinsku pumpu sa električnim automobilom Tesla Model S i pokušala je da natoči gorivo, ne znajući da zapravo vozi električni automobil. Njeno traženje rezervoara trajalo je nekoliko minuta.

Video koji su snimili iz automobila iza, koji je postao viralan, pokazuje ženu, očito tehnički neupućenu, kako nekoliko minuta pokušava sa crijevom za gorivo pronaći rezervoar koji ne postoji.

Ljudi, koji su stajali u automobilu iza, snimili su sve i na videu se može čuti kako se cijepaju od smijeha.

Nekoliko minuta žena se patila da bi potom mobilnim telefonom zvala za pomoć. Na kraju joj je jedan muškarac prišao i objasnio da je to električni automobil.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније