Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B. [ rts.rs ]

15. 12. 2018. 23:33 >> 23:05

AKCIJA FOLKSVAGENA

Transformisali "bubu" staru 52 godine

"Bubu" koju je Ketlin Bruks kupila 12. decembra 1966. godine nazvala je Eni, a njih dvije su od tada pune 52 godine nerazdvojne. Kada su u "Folksvagenu" čuli za ovaj slučaj, odlučili su da potpuno restauriraju Eni.

„Sa mnom je bila kroz moj brak i razvod. Kupovinu kuće, početak mog posla, promjenu nekoliko radnih mjesta, borbu sa rakom dojke. Svuda je bila sa mnom i prešla više od 720.000 kilometara“, kaže Ketlin.

"Kao i ja, spora je uzbrdo i bolje radi kada je hladnije vrijeme", kroz šalu objašnjava vlasnica.

Kada su u "Folksvagenu“ saznali za njihov odnos, odlučili su da je nagrade za odanost, pa je organizovan tim od 60 ljudi iz fabrike u Puebli u Meksiku (gdje je posljednja, prava „buba“ sa vazdušnim hlađenjem napravljena 2003. godine) da izvede izuzetnu restauraciju Eni.

Tim je sproveo nevjerovatnu transformaciju u djelo, sve sa ciljem da Ketlin može da koristi automobil dok god bude željela.

Veliki broj unapređenja koji će joj olakšati vožnju je napravljen. Ugrađene su disk-kočnice na sva četiri točka, potpuno prerađen motor i povećana zapremina na 1.600 kubika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније