Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: I. P. ]

25. 11. 2018. 14:20 >> 13:55

VELIKE PROMJENE

Evo kako će uskoro izgledati Instagram

Društvena mreža tokom novembra i decembra počeće da isprobava nove dodatke, a to podrazumijeva i određene promjene u vezi sa ikonicama i navigacijom.

Primijetićete uskoro razlike, jer će profilna slika biti pomjerena u desni ugao, vaše ime će većim fontom biti napisano na vrhu stranice, a broj objava više neće biti isti na naslovnoj stranici. 

Takođe, moći ćete da vidite zajedničke pratioce koje dijelite sa određenim korisnikom. 

Prostor koji prikazuje vaše pratioce od sada će biti pomjeren niže i imaće manji font. 

"Radili smo na ovim promjenama i testiraćemo ih kroz faze i u različitim kombinacijama u našoj zajednici u narednih nekoliko nedjelja. Nastavićemo s eksperimentisanjem i mijenjaćemo se u skladu s vašim reakcijama", izjavili su iz kompanije. 

Evo kako će ove promjene izgledati. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније