Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B. [ n1info.com ]

08. 10. 2018. 23:42 >> 23:15
1

INDIJA

Kad majmun preuzme volan

Vozač autobusa u Indiji suspendovan je, jer je tokom vožnje pustio majmuna da drži volan.

Kako prenosi BBC, akcija protiv vozača je preduzeta, iako se niko od 30-tak putnika autobusa u državi Karnataka nije žalio na krznenog šofera. Ipak, kada je snimak veoma opuštenog i po svoj prilici kompetentnog, langur majmuna za volanom postao viralan, poslodavci su preduzeli mjere.

Portparol kompanije je rekao da bezbjednost putnika ne može biti rizikovana na taj način. Ta odluka, što ne iznenađuje, nije stekla popularnost među korisnicima interneta.

Valja reći da je vozač, identifikovan po prezimenu Prakaš, neprestano držao jednu ruku na volanu, navodi BBC, a da je majmun prilično pažljivo gledao put ispred sebe, iako nije najjasnije da li je savladao upotrebu retrovizora. Do incidenta je došlo u ponedeljak, ali je kompanija za to saznala tek putem interneta.

Prema riječima očevidaca, majmun je u autobus ušao sa jednim od putnika, ali je odbijao da se skrasi na sjedištima pa je otišao do vozača.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније