Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.L.B. [ zena.blic.rs ]

16. 06. 2018. 12:14   >>  12:08

ZVIJEZDA KRŠTENJA

Nestašna princeza

Švedska kraljevska porodica krstila je najmlađu princezu Adrijen, koja je 9. juna napunila tri mjeseca. Ona je treće dijete princeze Madlen i njenog supruga, finansijskog stručnjaka Kristofera O'Nila. No, zvijezda događaja nije bila bebica, već njena starija sestra - četvorogodišnja princeza Leonora.

Devojčica je bila vrlo nestrpljiva, pa se na ceremoniji, koja je za nju očigledno bila preduga, prvo izula, a onda je u jednom trenutku i ustala i počela da se valja ispred oltara dok je nadbiskup vodio misu.

Njena majka, princeza Madlen, koja je u rukama držala malenu Adrijen, pokušavala da je strogim pogledom natjera da se vrati na mjesto, a otac Kristofer ju je neuspješno dozivao.

No, Leonor nije marila za apele svojih roditelja, pa je dosadu riješila da prekrati valjanjem po podu u svečanoj bijeloj haljincii, a kada je i to izgustirala pokušala je da se poigra sa mlađim bratom Nikolasom.

Ipak, otac ju je zaustavio u tom naumu, ali nije mogao da je natjera da se obuje, pa je tokom službenog fotografisanja ostala bosa.

Ovo nije prvi put da je malena Leonora ukrala šou i zabavljala narod svojim ispadima; na krštenju svog brata od tetke, princa Oskara, u crkvi je usred mise pala sa stolice jer se ljuljala, a onda je tokom zvaničnog fotografisanja počela da pleše...

Vesela devojčica, nema šta!

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније