Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: P.R. [ Beta ]

28. 05. 2018. 22:19 >> 22:11

DJEVOJKE U BOLNICI

Pravile "selfi" pa ih pogodila munja

Dvije djevojke zadobile su teške povrede kad ih je pogodila munja dok su pravile "selfi" u gradu Bohumu na zapadu Njemačke, saopštili su danas njemački zvaničnici.

Policija u Bohumu je navela da su te djevojke, stare 21 i 23 godine, nađene sinoć u naselju Vatenšajd kako leže na tlu s pocijepanom odjećom.

Zdravstveni radnici oživljavali su 23-godišnju djevojku koja je zadržana na odjeljenju intenzivne njege zbog povreda koje su opasne po život, saopštila je lokalna policija.

Mlađa djevojka kazala je policiji da je posljednja stvar koje se sjeća šetnja s prijateljicom pješačkom stazom i snimanje kamerama mobilnih telefona.

Iz policije je navedeno da je "očigledno da ih je iznenadila oluja".

Ta 21-godišnja djevojka je takođe u bolnici, ali njen život nije ugrožen.

Na zapadu Evrope su jake oluje posljednjih dana, jer je temeratura visoke za ovo doba godine, navodi agencija AP.

Poplave dubine vode do 1,6 metara su u djelovima Njemačke, a zbog oluje je su otakazane desetine letova na aerodromu u Frankfurtu.

Oko 20.000 udara gromova zabilježeno je u noći između subotre i nedjelje u Velikoj Britaniji tokom jake oluje, a jedan aerodrom nadomak Londona prijavio je probleme jer je udarima munja oštećen sistem za punjenje aviona gorivom čime je saobraćaj bio poremećen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније