Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

s.đ. [ 24sata.hr novosti.rs ]

25. 05. 2018. 14:15 >> 14:04

ŠOKIRALA JAVNOST

Čeka dijete u sedamdesetoj!

Gospođa Marija de la Luz novinarima je pokazala nalaze ultrazvuka za koje kaže da predstavljaju dokaz kako je trudna šest mjeseci i da očekuje djevojčicu

JEDNA 70-godišnja žena iz Meksika tvrdi da je u šestom mjesecu trudnoće. Marija de la Luz već je majka sedmoro djece, a ako se njene tvrdnje o trudnoći pokažu tačnim, Marija će postati najstarija porodilja na svijetu.

Gospođa Marija novinarima je pokazala nalaze ultrazvuka za koje kaže da predstavljaju dokaz kako je trudna šest mjeseci i da očekuje djevojčicu.

"Rekli su mi da je curica. Pogledajte, možete vidjeti njeno malo lice" - rekla je reporterima koji su je posjetili u njenom domu u meksičkom gradu Mazatlanu.
De la Luz nije otkrila nikakve detalje o svojoj trudnoći, tako da nije poznato radi li se o vještačkoj oplodnji ili sličnim postupcima. No, rekla je da je na trudnoću posumnjala prije tri mjeseca, piše Dejli Mejl.

"Boljele su me noge, povraćala sam i osjećala sam česte vrtoglavice. U državnoj bolnici i u privatnim klinikama napravili su mi deset pregleda ultrazvukom. Ljekari nijesu mogli da vjeruju" - rekla je novinarima.

De la Luz je napomenula da njena ostala djeca nijesu presrećna zbog te vijesti, komentirišući da je 'prestara za te stvari'.

Ako se djevojčica rodi, Marija de la Luz će biti četiri godine starija od žene koja je do sada držala titulu najstarije trudnice, 66-godišnje Marije del Karmen Busade de Lare. Rodila je blizance - dva dječaka Kristijana i Paua - u decembru 2006. Rođeni su prijevremeno carskim rezom, a svaki je težio oko 1,6 kilograma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније