Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

s.đ. [ telegraf.rs ]

15. 05. 2018. 13:12 >> 13:04

KAMERA ZABILJEŽILA

Duh ili moljac, odlučite sami

Sigurnosna kamera ispred kuće vatrogasca u Mičigenu snimila je neobičnu pojavu iznad njegovog automobila, a on vjeruje da je u pitanju anđeo.


Glen Torman, koji radi kao šef vatrogasaca u istočnom Jordanu, dobio je fotografije mejlom od firme koja mu je postavila sigurnosni sistem.
"Odmah sam rekao kako je to anđeo" - izjavio je Torman, prenosi Dejli mejl.
Na prvoj fotografiji vidi se zamućena pojava iznad njegovog vozila, dok se na drugoj fotografiji vidi kako se neidentifikovani objekat pomjera.

Torman je fotografije odmah proslijedio pastoru crkve u Jordanu, Denijelu Moesu, koji ih je okačio na Fejsbuk.

"Ovo je anđeo. Mislim da sada nema sumnje ko brine o vašem domu dok vi spavate. Ljudi se mole da anđeli čuvaju njih i njihovu imovinu" - napisao je Moes ispod fotografija.
On je istakao kako fotografije nijesu ni na koji način izmijenjene i snimljene su kamerom.

 

 Međutim, ne vjeruju svi da je na fotografijama anđeo. Jedan par sa Fejsbuka vjeruje da je u pitanju samo moljac.
"Ovo je vjerovatno moljac koji je bio blizu kamere, a krila se kreću brzo na kameri koja snima 7.5 frejmova u sekundi" - napisali su oni ispod fotografije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније