Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

13. 02. 2013. 11:44 >> 11:41

UŽAS NA BRODU

Krstarenje postalo košmar

Motor kruzera "Trijumf" zapalio se iz, za sada nepoznatih razloga. Već tri dana nema struje ni tekuće vode na plovilu.

Predsjednik kompanije kojoj kruzer pripada izjavio je da je brod plutao na sjever, zbog čega je odlučeno da pristane na jugu SAD umjesto u meksičkom gradu Progresu, kako je prvobitno planirano.

Snažne struje dovele su do toga da kruzer „Trijumf" odluta nekih 90 milja od svoje planirane trase ka meksičkoj državi Jukatan.

Kako na brodu već tri dana nema struje, ne rade klima uređaji, ni frižideri, hrana se pokvarila i u unutrašnjosti kruzera je užasno toplo, pa su putnici iznijeli ćebad na palubu i tu spavaju.

Takođe, nema tekuće vode, toaleti ne rade, neprijatan miris je nepodnošljiv, a ljudi su za vršenje nužde dobili „crvene kesice".

Putnici koji su uspjeli da stupe u kontakt sa svojim bližnjima koji su na kopnu, rekli su im da je situacija na brodu „užasna".

Čelnici kompanije izjavili su da će svi putnici dobiti povraćaj novca koji su dali za kartu, kao i da će dobiti vaučere u istoj vrijednosti koju su platili, a koje mogu da iskoriste za neko buduće putovanje (ukoliko iz sjećanja uspiju da istisnu košmar sa"Trijumfa").


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније