Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ BBC, Objavila P.B. ]

25. 04. 2018. 11:20   >>  11:22 2

KEJT ISPROVOCIRALA MAJKE

"Ako se pitate, ja sam ova desno"

Fotografije nakon trećeg porođaja vojvotkinje od Kembridža izazvale su lavinu komentara na društvenim mrežama majki koje su se prisjetile svog iskustva sa rađenjem djece.

Vojvotkinja je izgledala svježe, srećno i opušteno kada je izašla iz bolnice St. Mary u Londonu, držeći u naručju novorođenog sina i mašući okupljenima.

Kao i prethodna dva puta, izgled Kejt Midlton motivisao je majke širom svijeta da na društvenim mrežama objave svoje fotografije nakon porođaja.

Kalpana Vogan Vilson jedna je od mnogih koje su odgovorile na tvit voditeljke emisije “Woman’s Hour” na BBC-ju, rekavši da je važno prikazati realnu sliku majčinstva, kako žene ne bi trpjele nepotreban pritisak.

"Da mi je neko ponudio šminku i pristojnu odjeću nakon porođaja, ne bih odbila iako bih realno više željela šolju dobrog čaja i krevet", napisala je Vilson.

Denis Kuper iz Dablina prošle godine je rodila četvrto dijete. Postavila je fotografiju sa suprugom dok je još bila u bolničkom krevetu.

"Svi govore o tome kako je Kejt divno izgledala. Vjerujem da smo sve mi divne nakon porođaja. Mislim da je sve to mogla uraditi i bez toliko medijske pažnje i da bi više voljela da je mogla izaći u trenerci, sa nemarno pokupljenom kosom", napisala je Kuper.

I Nina Vorharst je uporedila svoju fotografiju sa vojvotkinjinom, uz komentar: “Ja sam ova desno, ako se slučajno pitate”.

Vojvotkinja od Kembridža porodila se u istoj bolnici i prethodna dva puta kada je rodila princa Džordža (4) i princezu Šarlot (2).

Najmlađi princ, čije ime još nije objavljeno, peti je u redu za tron i šesto praunuče kraljice Elizabete.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније