Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

s.đ. [ zanimljivostidana.com ]

27. 03. 2018. 23:49 >> 23:47

MISTERIJA

Statua vanzemaljskog boga na Marsu?

Planeta Mars nastavlja da iznenađuje lovce na vanzemaljce širom svijeta, koji su uvjereni da je Mars nekada u davnoj prošlosti bio naseljen. NLO lovci tvrde da su uočili misterioznu "vještačku" strukturu -"statuu" na Marsu!

Preciznije, kažu da su primijetili "statuu vanzemaljskog boga" na Marsu na slikama koje je NASA postavila u svojim online arhivama, zahvaljujući NASA roverima Curiosity i Opportunity. Tako smo u mogućnosti da istražimo misterioznu planetu kao nikada ranije.

Uprkos činjenici da smo mnogo toga naučili o Marsu, da je to bila planeta mnogo slična Zemlji, sa rijekama, jezerima, okeanima, pa čak i atmosferom, postoje mnoge misterije koje još nijesu riješene i čekaju da budu otkrivene.

Video je objavljen od strane YouTube korisnika UFOvni2012 i pokreće niz pitanja o određenim strukturama na površini Marsa.

Ali, da li su one zaista dokaz da su vanzemaljci sletjeli na Mars? Ili je ova fotografija samo još jedna od bezbrojnih s Marsa koja samo izgleda kao nešto poznato, zbog toga što se naš mozak poigrava s nama?

Ako pitate dr Džona Brandenburga, bivšeg zaposlenog u agenciji NASA, na Marsu postoji mnogo više od onoga što nam je rečeno, a da NLO lovci i lovci na vanzemaljce koji tvrde da su uočili vještačke strukture na Marsu nijesu ludi.

Život na Marsu uništile nuklearne eksplozije

Dr Džon Brandenburg, fizičar koji je diplomirao na univerzitetu Davis i koji je imao istaknutu karijeru kao naučnik, tvrdi da je život na Marsu namjerno uništen u nuklearnim eksplozijama: "Otkriveno je da je ksenon sa Marsa vrlo sličan komponenti u Zemljinoj atmosferi koju su proizveli programi nuklearnog oružja - kako testiranje hidrogenske bombe, tako i proizvodnja plutonijuma.

Utvrđeno je da atmosfera na Marsu može biti otprilike mješavina 70% ksenona koji je rezultat nuklearnog testiranja, pomiješanog sa 30% prirodnog ksenona, što ukazuje da je ksenon na Marsu bio sličan Zemljinom prije velikog nuklearnog događaja koji je to dramatično promijenio."

I Albert "Bert" Njutn Stublebin III, general-major američke vojske čija je aktivna karijera trajala 32 godine, takođe je govorio o Marsu i o tome šta se zapravo tamo nalazi: "Postoje strukture na površini Marsa. Reći ću vam i da postoje strukture ispod površine Marsa, koje se ne mogu vidjeti Takođe ću vam reći da postoje mašine na površini Marsa i postoje mašine ispod površine Marsa koje možete gledati i detaljno analizirati"

Ovakve izjave vas zaista navode da se zapitate da li je zapravo moguće da je neka vrsta inteligencije postojala na Marsu u dalekoj prošlosti. Na kraju krajeva ne mora sve biti pseudonauka.

                                                     

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније