Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

19. 03. 2018. 12:22   >>  13:06

OGLASILI SE POSLIJE POROĐAJA

Ana i Bastijan raznježili svijet

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger postali su roditelji dječaka, a ponosna mama nije odoljela da se u ovom trenutku ne obrati svojim vjernim obožavaocima koji joj čestitaju na prinovi.

"Dobrodošao na svijet, naš mali dječače. Ne postoje riječi kojima mogu da opišem radost i sreću koje su ispunile naša srca", napisala je ponosna mama koja je očigledno danima pred odlazak na porođaj bila posvećena pripremanju bebine sobe.

Za sada je poznato da će se dječak, ipak, zvati Luka, iako su u opticaju bila imena i Marko i Stefan.

Teniska zvijezda i njemački fudbaler Bastijan Švajnštajgner postali su roditelji 18. marta u ranim jutarnjim satima kada je na svijet došao njihov sin prvjenac. Ana se porodila prirodnim putem u jednoj uglednoj bolnici u Čikagu.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније