Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

s.đ. [ vecernji.hr ]

16. 03. 2018. 22:45   >>  22:42

BEBA IZ PAKLA

Osmjeh s ultrazvuka šokirao medicinsku sestru

Na snimku ultrazvukom se dječak smiješi, no to nije osmijeh kakav biste voljeli da vidite, jer više podsjeća na Džokera iz Betmana nego na nevino novorođenče

Većina trudnica ne može da dočeka da upozna dijete koje nosi, a fotografije s ultrazvuka čuvaju cijeli život. No, prva fotografija sina koju je dobila kada je bila trudna 20 nedjelja, nije oduševila 25-godišnju Sofi Negl iz Redinga u Engleskoj.

Na snimku se dječak smiješi, no to nije osmijeh kakav biste vojleli da vidite jer više podsjeća na Džokera iz Betmana nego na nevino novorođenče.

Dječak sada ima dvije godine, a njegova majka odlučila je da javno podijeli fotografiju s ultrazvuka koja nije šokirala samo nju već i tehničarku koja ju je snimala.

"Odlučila sam se na 3D ultrazvuk, no kada sam vidjela prvu fotografiju malo je reći da sam se šokirala. Ostale smo zaprepašćene i ja i tehničarka koja je radila ultrazvuk" – ispričala je ta majka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније