Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

26. 02. 2018. 10:06   >>  10:05

"BECOMING"

Memoari Mišel Obame u novembru

Memoari bivše prve dame SAD Mišel Obame, jedna od knjiga koja se najviše očekivala prethodnih godina, pojaviće se 13. novembra.


Ona je danas napisala na Tviteru da će se knjiga, koja će izaći nedjelju dana posle izbora za Kongres SAD, zvati "Becoming", navodi Asošiejted pres.

Mišel i njen muž, bivši predsjednik SAD Barak Obama, postigli su prošle godine zajednički dogovor za njihove knjige s izdavačkom kućom Pengvin rendom haus (Penguin Random House). Procjene su da će njih dvoje zaraditi oko 30 miliona dolara.

Knjiga će biti objavljena na 24 jezika, od švedskog do arapskog.

Memoari bivših prvih dama SAD obično se dobro prodaju, a očekuje se da knjiga Mišel Obame bude veliki komercijalni i kulturni događaj.

Do sada je napisala jedino knjigu o baštovanstvu, 2012. godine.

Barak Obama, čije su knjige "Snovi moga oca" i "Smjelost nade" prodate u više miliona primjeraka, još nije objavio kada će se njegovi memoari pojaviti. Očekuje se da se on u toj knjizi fokusira na osam godina provedenih u Bijeloj kući.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније