Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

S.Đ. [ klix.ba ]

14. 02. 2018. 23:46   >>  23:47

BIZARAN RAZLOG

Teško je udomiti crnu mačku

Crne mačke je, zbog vjerovanja da donose lošu sreću, uvijek bilo teže udomiti. No, iz jednog britanskog centra za napuštene životinje kažu da je u posljednje vrijeme razlog i to što crne mačke ne izgledaju dobro na selfijima.

"Mnogo je teže sada udomiti crne mačke, jer one ne izgledaju dobro na selfijima. Danas svi žele napraviti selfi sa svojim ljubimcem i postaviti to na Facebook. To je pomalo narcisoidna upotreba društvenih medija", rekla je Kristina Bajka iz Centra za napuštene životinje u Bristolu.


Dodala je kako ljudi koju žele udomiti mačku uvijek pitaju imaju li neku mačku koja nije crna.

Društva za zaštitu napuštenih životinja prijavljuju da je oko 70 posto novopridošlih mačaka u njihova skloništa crne boje. Britanski centri za napuštene životinje konstantno pozivaju ljude da ne ostavljaju svoje crne mačke zbog tako trivijalnog razloga kao što su fotografije te da se fokusiraju na sreću koju im mačka predstavlja u svakodnevnom životu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније