Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.L.B. [ Nezavisne.com ]

25. 01. 2018. 10:03 >> 09:31

DUBAI

Prvi hotel sa sopstvenom prašumom

Svjetska prijestonica luksuza Dubai trebalo bi da dobije još jedan zanimljiv i jedinstveni objekat - prvi hotel sa sopstvenom prašumom.

 

Otvaranje je planirano za 2018. godinu, a hotel bi trebalo da se prostire na 185.800 kvadratnih metara i da posjeduje i vještačku plažu.

Luksuzno zdanje će, između ostalog, na 25. spratu imati i bazen sa staklenim dnom, kroz koje će se pružati pogled na ulice Dubaija, kao i brojne druge sadržaje osmišljene za maksimalan užitak gostiju.

Iza projekta "Rosemont Five Star Hotel & Residences" stoji kompanija "ZAS Architects", a prema nacrtu hotel će činiti 47-spratna kula. Tik uz nju nalaziće se i stambena zgrada iste visine sa oko 280 stambenih jedinica.

Od 185.800 kvadratnih metara hotela, gotovo 7.000 će biti pod prašumom. Na vrhu zgrade će se nalaziti džungla sa vodopadima, potocima i senzornim sistemom za padavine, koji će praviti atmosferu nalik onoj u vlažnim prašumama.

Gosti hotela i rezidenti zgrade moći će da uživaju u kuglanju, parku sa trampolinama i brojnim drugim zanimacijama.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније