Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.L.B.

18. 01. 2018. 11:02 >> 10:31

U OREONU

Ribari "za dlaku" izbjegli smrt

Grupa ribara u posljednjem trenutku je izbjegla smrt skočivši u rijeku kada je gliser u punoj brzini naleteo na njih.

 

Gliser je pripadao sedamdesetpetogodišnjem Marlinu Lju Larsenu koji kaže da uopšte nije vidio ribarski čamac pred sobom.

Incident se dogodio u avgustu u Oregonu, a trojica ribara imala su puku sreću da u posljednjem trenutku skoče u rijeku i spasu sebi život.

S obzirom na to da gliser pripada penzionisanom policajcu slučaj je podigao mnogo prašine u javnosti, a snimak se pojavio tek prije nekoliko dana.

Penzionisani policajac je pokušao da se izvadi iz situacije izgovorom da ima probleme sa vidom, ali ribari su odlučili da podignu tužbu, jer su prošli sa teškim povredama i hipotermijom, a jedan od ribara zbog traume koju je doživio više ne može da se vrati na brod.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније