Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 01. 2018. 11:01 >> 10:32

TURISTIČKO PODRUČJE

Francuska: Zatvaraju put da bi spasili žabe

Put za Sen-Malo na zapadu Francuskoj biće zatvoren za saobraćaj dva mjeseca kako bi se podstakla reprodukcija žaba koje prolaze tim putem, saopštile su vlasti turističkog gradića, koji je jedna od omiljenih destinacija Parižana za vikend.

Put u luci Sen-Malo, koji je zaštićeno područje i označen je kao prirodna zona, biće zatvoren za saobraćaj od 15. januara do 15. marta.

Gradske vlasti su navele da je prošle godine zabiježena velika stopa uginuća žaba zbog odvijanja saobraćaja.

"Pošle godine je oko 1.000 žaba stradalo na tom putu i okolo", navele su vlasti koje su podsjetile da su žabe na spisku potencijalno ugroženih vrsta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније