Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

12. 02. 2013. 13:07   >>  23:16

heroina

VIDEO: Nove avanture Lare Korft

Kompanija "Sqare Enix" objavila je jedanaestominutni trejler igre Tomb Rajder u kojem Lara Kroft bježi iz manastira - kao najavu igre koja će se u prodaji pojaviti 5. marta.

U videu se vidi kako se Lara snalazi u novom okruženju - na početku bježi iz manastira koji se nalazi na neprijateljskom ostrvu poslije brodoloma...

11-minutni video pokazuje kako Lara može da se sakriva i da koristi okolinu u svoju korist, kao i neke od elemenata njenih "trikova". 

 

 

Tomb Rajder  je "reboot" klasičnog serijala koji je oduševljavao milione širom svijeta i koji je svoj život počeo 1996. godine, a i u novoj eri Lara Kroft je heroina koja spasava svijet. 

Razvojni tim "Crystal Dynamics-a" potvrdio je da će biti više igara u novom serijalu, a Rijana Pračet - glavna scenaristkinja igre - rekla je da želi da Lari donese "dubinu i kredibilitet". 

Tomb Rajder će 5. marta biti dostupan na Xboxu 360, PS3 i PC-u širom svijeta. ("Didžital spaj")

11-ominutni video možete pogledati ovdje:

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније