Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

10. 07. 2013. 10:38   >>  10:39

SVJETSKI REKORDER

Čovjek-feder u akciji

Sten Li je slavni autor stripova poput Spajdermena i Hulka, a njegova serija na programu "Histori čenl" (History Channel) bavi se potragom za pravim superherojima poput Arona Evansa –"čovjeka-federa".

Aron Evans je slavu stekao kao amater – vrlo rano je otkrio da može da skače više i bolje od drugih. Vještinu je godinama njegovao, a danas je svjetski rekorder u preskakanju automobila u pokretu.

Evans je 2011. u Milvokiju preskočio tri vozila koja su se kretala brzinom od 50 kilometara na sat. Ginisova knjiga rekorda proglasila ga je najbržim skakačem preko tri vozila u pokretu.

Svoju sposobnost otkrio je s pet godina, nakon što je gledao film u kojem Brus Li skoči na zid i napravi kolut unatrag u vazduhu. Ono što je vido na filmu Evans je uspio da ponovi iz prve.

Svoju sposobnost 25-godišnji akrobata demonstrirao je i u emisiji Stena Lija, uz upozorenje da nikada sami ne pokušavamo nešto slično jer je opasno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније