Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

28. 11. 2017. 09:42   >>  09:17

HENRI I BALU

Pas i mačka koji se ne razdvajaju

Pas Henri je 2014. spašen iz azila, a njegov novi najbolji prijatelj je Balu, sijamski mačak s crnim ušima i neodoljivom njuškicom.

Ovaj simpatični duo zajedno putuje, jede i spava, a zahvaljujući vlasnici Sintiji Benet, postali su pravi hit na Instagramu.

Strastveni penjači, Sintija i njen partner svoje ljubimce vode u sve svoje avanture, a fotografije s egzotičnih lokacija oduševljavaju javnost.

Balu je bio beba kad se pridružio veselim avanturistima, ali mu nije trebalo mnogo da se snađe.

On nije tip mačke koju bi ostavili kod kuće preko vikenda, izjavila je Sintija, Balu se sada ponaša kao pas.

"Ja ih zovem braćom, ali čini mi se da mačak Balu psa Henrija smatra mamom jer u njemu traži utjehu", rekla je Sintija i dodala kako njeni ljubimci spavaju zagrljeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније