Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: O.Z. ]

14. 10. 2017. 23:15 >> 22:44

U MAJKROSOFTU

Zaposlenima napravili kućice na drveću

Kompanija Majkrosoft (Microsoft) poznata je po održavanju zabavnog radnog mjesta za svoje zaposlene, a najnoviji poduhvat su kancelarije na stablima.

Kompanija je u petak objavila na svom blogu da je u sjedištu u Redmondu u Vašingtonu napravila tri nova prostora za sastanke. Kuće na drveću je izgradio Pit Nelson, autor TV emisije "Treehouse Masters", prenosi Klix.ba.

Ukupno su napravljene tri drvene kuće: dvije su otvorene, a treća je zaštićen salon, koji treba dovršiti sljedeće godine.

Imaju sobe za sastanke koje zaposleni mogu koristiti, ili mogu ležerno raditi u drugim djelovima kuća na drvetu, ako to žele.

Objekti će trajati najmanje 20 godina, a proširiće se kako rastu stabla.

To nijesu dječije igraonice, napravljene su za rad. Drvene kuće dio su Majkrosoftovih "vanjskih okruga" koji su povezani sa zgradama oko Redmond kampusa. Imaju klizna vrata otporna na vremenske uslove, otvore za skrivanje električnih utičnica, nerđajuće naslone za ljuljanje, kamin, drvene nadstrešnice i Wi-Fi mrežu.

Ima i zatvorenu kafeteriju koja je proširena spolja i restoran koji posjeduje roštilj ugrađen u kontejner za transport.

Majkrosoft je rekao da planira renoviranje i anketiranje zaposlenih kako bi uvidjeli njihove potrebe. Zaposleni su rekli da im je pružena nova prilika i da će više raditi van zatvorenog prostora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније