Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Mina; Objavio: I. P. ]

22. 09. 2017. 08:50   >>  08:24 3

U 94. GODINI

Umrla najbogatija žena na svijetu

Nasljednica francuske kozmetičke kuće L'Oreal i najbogatija žena u svijetu, Liliane Bettencourt, preminula je u 94. godini.


"Liliane Bettencourt preminula je sinoć u svojoj kući", saopštila je njena kćerka Francoise Bettencourt Meyers.

Liliane Bettencourt je bila 14. najbogatija osoba u svijetu, prema pisanju magazina Forbes, koji je njenu imovinu u martu procijenio na 39,5 milijardi dolara, prenose agencije. 

Rijetko se pojavljivala u javnosti od kada se povukla sa čela kompanije L'Oreal 2012. godine.

Njeno ime je ostalo prisutno u novinskim naslovima dok su se članovi njenog bliskog okruženja starali o njenom sve slabijem mentalnom zdravlju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније