Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: F.R. [ Beta ]

11. 09. 2017. 19:10 >> 18:40
1

"NORDSTORM"

LA dobija robnu kuću - bez robe

Američka trgovinska firma "Nordstrom" otvoriće idućeg mjeseca u Los Anđelesu robnu kuću bez ijednog komada robe.

Ta firma iz Sijetla koja ima lanac robnih kuća sa skupom i luksuznom odjećom, kaže da će joj to biti prva "konceptualna radnja".

U toj prodavnici će raditi "lični stilisti" koji će po svojoj procjeni mušterija i u dgovoru s njima naručivati artikle potrebne klijentima.

"Nordstrom" kaže da će mušterije u toj prodavnici moći da na kompjuterima "on-lajn" biraju i kupuju robu i preuzimaju je istog dana.

Uz to će im biti ponuđene usluge krojača i manikir.

Nova prodavnica će se prostirati na svega 279 kvadratnih metara, dok prosječne robne kuće "Nordstroma" imaju površinu od po 13.000 kvadratnih metara.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније