Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Anadolija; Objavio: B.V. ]

21. 08. 2017. 21:26   >>  20:57 1

ZAVRŠEN FESTIVAL

Iznad Moskve 60.000 vatrometa

Međunarodni festival vatrometa "Rostec", završen je sinoć u Moskvi, u okviru kojeg je pušteno oko 60.000 vatrometa, uz 28 tona pirotehnike.

 

Međunarodni festival vatrometa održan je moskovskom u Bratejevskom kaskadnom parku, a spektaklu je prisustvovalo desetine hiljada gledalaca.

Na festivalu su učestvovali timovi iz Rusije, Brazila, Hrvatske, Kine, Jermenije, Rumunije, Austrije i Japana.

Timovi su predstavili svoje vatromete pred hiljadama gledalaca i članovima žirija. Svaka tačka trajala je devet minuta, a gledaoci su mogli vidjeti spektakularni prikaz pirotehničke naprave sinhronizovan uz muziku.

Festival je trajao dva dana, a u ovogodišnjem izdanju pušteno je 10.000 više vatrometa u odnosu na prošlu godinu, koji su dostizali visinu od 200 metara.

Prošlogodišnje izdanje festivala održano je 23. i 24. jula, a prisustvovalo mu je više od 200.000 ljudi.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније