Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Beta [ Objavio: O.Z. ]

17. 07. 2017. 23:51   >>  23:22

TOKOM OPERACIJE

Britanki u oku pronašli 27 sočiva

Ljekari su u desnom oku Britanke koja je došla na operaciju katarakte pronašli 17 spojenih kontaktnih sočiva.

U izvještaju objavljenom danas, doktori su naveli da je žena (67) nosila mjesečna kontaktna sočiva 35 godina. Ona ima "duboko usađene oči" i slabiji vid na tom oku što, prema njihovim rečima, može doprinijeti da se neka od sočiva nisu mogla ukloniti.

U izvještaju se navodi da je sluz zalijepila sočiva jedno za drugo. Hirurzi su pomoću mikroskopa otkrili još deset. Stažista oftalmologije Rupal Mordžarija rekao je da bi "velika težina" izazvala dosta iritacija.

On je dodao da je pacijentkinja simptome pripisala starosti i suvoći oka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније