Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

AA [ Objavio: O.Z. ]

16. 07. 2017. 23:42 >> 23:22
2

PODVIG VENECUELANCA

Za Ginisa: U jednom dahu preplivao 177 m

Profesionalni ronilac Karlos Koste iz Venecuele upisan je Ginisovu knjigu rekorda, nakon što je u jednom dahu preplivao 177 metara ispod vodene površine.

Time je srušio sopstveni rekord za najduže preplivano rastojanje pod vodom bez pomoći podvodnih aparata za disanje. Ovog puta je jednim dahom preplivao 27 metara više u odnosu na prije šest godina.

Kako bi postavio novi rekord, 41-godišnjem plivaču je bilo potrebno 3 minuta i pet sekundi.

Obaranje rekorda odvilo se u Kralendijku, administrativnom središtu ostrva Bonaire, koje je sastavni dio Karipske Holandije, a svjedočili su mu i predstavnici Međunarodne organizacije ronilaca na dah (AIDA).

Za ovaj pokušaj Venecuelanac mogao je da koristi isključivo peraje, štipaljku za nos i naočare za plivanje.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније