Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Beta [ Objavila R.B. ]

15. 07. 2017. 20:35 >> 20:12

KRALJICA VIMBLDONA

Izabrala partnera za šampionski ples

Španska teniserka Garbinje Mugurusa rekla je danas da bi voljela da pobjednički ples na Vimbldonu odigra sa Švajcarcem Rodžerom Federerom.

Mugurusa je danas osvojila svoju prvu titulu na Vimbldonu pobijedivši u finalu Amerikanku Venus Vilijams, a Federer će se sjutra protiv Marina Čilića iz Hrvatske boriti za osmi trofej najprestižnijeg turnira na svijetu. 

Šampionka i šampion Vimbldona su nekada, na svečanosti na kraju turnira, plesali, ali se ta tradicija nije poštovala od 1977. godine. 

Ipak, Mugurusu su novinari poslije današnjeg finala zamolili da izabere partnera za ples. 

"Oh, 'ajde", bilo je prvo što je rekla španska teniserka.

Ali, brzo je popustila, nasmijala se i odgovorila: "Rodžer".

"Sviđa mi se i Čilić, ozbiljno vam kažem, ali želim da vidim da li je Rodžer elegantan i kada pleše", dodala je šampionka Vimbldona.

Tradiciju pobjedničkog plesa su prije dve godine oživjeli srpski teniser Novak Đoković i Amerikanka Serena Vilijams. Đoković i Vilijams su bili prvi teniseri koji su zaplesali poslije Bjorna Borga i Kris Evert 1976. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније