Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.V.

25. 05. 2017. 22:49   >>  22:25 25

MARKOVIĆ O "ODGURIVANJU"

Prirodno je da Tramp bude u prvom redu

Premijer Crne Gore Duško Marković kazao je da je prirodno da predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, bude u prvom redu na sastanku šefova država Alijanse.

 

 

Podsjećamo, pri ulasku u novo zdanje Alijanse, Trampu se žurilo da dođe u prvi plan pored generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga, pa je nespretno odgurnuo Markovića, koji je na taj gest reagovao osmijehom.

„Nijesam registrovao to kada se desilo. Vidio sam na društvenim mrežama, To je bezazlena situacija“, kazao je Marković na konferenciji za novinare.

On je dodao da se danas na početku ceremonije upoznao s Trampom.

„Imao sam jedinstvenu priliku da predsjedniku Trampu zahvalim na njegovoj podršci i brzoj ratifikaciji Protokola u Senatu. Kada se već novinari na različite načine određuju, želim da kažem da je prirodno da predsjednik SAD bude u prvom redu. Crna Gora ostaje privrežena prijateljstvu sa Sjedinjenim Američkim Državama“, rekao je Marković.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније