Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.M.Lj. [ Beta ]

22. 05. 2017. 10:16 >> 10:10

BILBORD NAGRADE

Drejk oborio rekord Adel

Reper Drejk osvojio je čak 13 muzičkih nagrada Bilbord na ceremoniji dodele u Las Vegasu, i tako oborio rekord britanske pjevačice Adel (12).

 

Drejk je imao 22 nominacije, a među priznanjima koja je osvojio su nagrade za najboljeg izvođača, najboljeg muškog izvođača i nagradu za najboljeg na "Bilbord listi 200".

Nagradu je Drejku uručio najstariji sin Majkla Džeksona, Prins Džekson.

 

Nagrada "Bilbord ikone" ove godine dodijeljena je Šer koja je tokom večeri izvela dvije numere, "Believe" i "If I Could Turn Back Time".

Još jedna zvijezda večeri bila je Selin Dion koja je izvela Oskarom nagrađenu numeru iz filma "Titanik", koji ove godine slavi jubilarnih 20 godina otkako je snimljen.

Za najboljeg ženskog izvođača proglašena je Bijonse, najbolji rok sastav bio je "Twenty One Pilots", a najbolju turneju je prema Bilbordu imao "Coldplay".

Muzičke nagrade Bilbord dodjeljuje istoimeni američki muzički časopis koji dobitnike, za razliku od Gremija, određuje prema prodaji albuma. 

Za nagrade Gremi je zadužen žiri.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније