Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92; Objavila: J.B.Č ]

06. 04. 2017. 10:01   >>  09:35 2

NA DEPONIJI 15.000 EURA

Komšija slučajno bacio dušek pun para

Na Gradskoj deponiji “Obodina” kod Trebinja radnici su pronašli bačeni dušek u kojem se nalazila kesa puna novca.

Radnici ne znaju koliko je tačno novca bilo u kesi, ali kada su ga vratili vlasnicima oni su im ponudili po 150 eura nagrade. Međutim, oni su odbili da uzmu nagradu. Vlasnici kažu da je i to malo s obzirom na to koliko je novca vraćeno.

"Ne želim da otkrivam identitet vlasnika jer bi možda ljudi mogli da imaju neprijatnosti. Možda bi nekome palo na pamet da im opljačka novac koji, iskren da budem, mi nismo ni brojali, već smo ga samo pronašli u kesi sakrivenoj u bačenom dušeku. S obzirom na to da sam ja znao gdje žive vlasnici koji su ga slučajno bacili, vratili smo im sve nazad", ispričao je jedan od radnika trebinjskog azila Igor Savić.

Zaposleni na deponiji kažu da je vlasnica starog dušeka dva dana dolazila na deponiju tražeći nešto, ali je njima bilo neprijatno da pitaju šta traži, da bi se na kraju ona obratila upravi, a iz uprave su kontaktirali vozače koji su prije nekoliko dana dovezli otpad na ovu deponiju, pitajući ih gdje su bacili plavi dušek na cvjetiće, prenosi portal 021.

Njen suprug je, navodno, zajedničku ušteđevinu prebacio u dušek bez njenog znanja, a žena je u odsustvu muža bacila stari dušek, ne sluteći da je u njemu novac.

"Kolege koje dovoze kabasti otpad su dovezle taj bačeni dušek, ali ga, srećom, još nijesu zapalili, pa su ga pronašli i u njemu našli i kesu s novcem, a ja sam slučajno znao gdje oni stanuju i tako je novac vraćen vlasnicima", priča Savić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније