Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

09. 02. 2013. 18:30 >> 18:34

DNEVNICA

Adel dnevno zaradi 48.000 eura!

Britanska pjevačica Adel može mirno da sjedi skrštenih ruku, jer prema najnovijim podacima dnevno zarađuje nevjerovatnih 48.000 eura i to na ime autorskih prava!

Pjevačica je nedavno odlučila da privremeno zamrzne muzičku karijeru kako bi se posvetila odgajanju 10-mjesečnog sina, ali to ne znači da ne zarađuje.

Precizni Britanci su izračunali: pjevačica dnevno zaradi oko 48.000 eura (41.000 funti) na ime autorskih prava, piše magazin Bilbord!

Drugi album čuvene kantautorke 21postao je planetarno uspješan. Prodat je u više od 25 miliona primjeraka širom svijeta, a, prema nekim procjenama, trenutno bogatstvo slavne Britanke iznosi 18 miliona eura.

Drugi album donio je Adel tri puta veću zaradu od debitantstkog izdanja nazvanog 19.

Adel trenutno boravi u Los Anđelesu na probama za prestižnu filmsku nagradu Oskar, na kojoj će nastupiti sa poslednjim hitom Skyfall, temom istoimenog ostvarenja o agentu Džejmsu Bondu.

Numera Skyfall nominovana je za nagradu Američke filmske akademije, za najbolju originalnu pjesmu, a u istoj kategoriji je osvojila glavnu nagradu na dodeli Zlatnog globusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније