Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: P.R. [ Beta ]

10. 03. 2017. 23:51   >>  23:22

SLUČAJ O POŽARU

Advokatu izgorjele pantalone u završnoj riječi

Advokatu odbrane pred sudom u Majamiju zapalile su se pantalone usred završne riječi o slučaju podmetnutog požara, piše list Majami Herald.

Dok je dvadesetosmogodišnji Stiven Guteres poroti objašnjavao da njegov klijent nije namjerno zapalio automobil, već da je došlo do spontanog samozapaljenja, iz njegovih pantalona počeo je da kulja dim.

Guteres je istrčao iz sudnice, a kada se nepovrijeđen vratio, izjavio je da zapaljene pantalone nijesu dio taktike odbrane, već slučajna posljedica kratkog spoja u neispravnim baterijama njegove elektronske cigarete.

On je policiji koja je pokrenula istragu samozapaljenja pantalona, predao čađave baterije kao dokaz.

Ipak, sudija Majkl Hanzman mogao bi Guteresa kazniti zbog nepoštovanje suda, a njegov klijent Klodi Čarls, na kraju je ipak osuđen za izazivanje požara iz nehata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније