Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.M.Lj. [ Pop Sugar Moms ]

02. 03. 2017. 11:35 >> 11:13

FOTO PRIČA

Ovo treba da pogleda svaki roditelj vozač

Nakon teške ozbiljne saobraćajne koja je mogla da se završi tragično, majka dvoje dece, Kajli Beret, odlučila je da podijeli uznemirujuće fotografije i tako utiče na druge da svoju djecu uvijek voze propisno vezanu, u auto sedištima koja su postavljena na pravilan način.

 

Kajli je tog jutra vozila svog petogodišnjeg sina Hanter u školu, a u kolima je bio i njegov dvogodišnji brat. Obojica su, srećom, bila u svojim auto sjedištima kada je automobil naišao na zaleđen put i poslije proklizavanja udario u drvo koje je smrskalo Hanterovu stranu vozila. Njegovo skedište se savilo ali je uspelo da apsorbuje silu i sačuva dječakov život čak i nakon što se automobil poslije udara prevrnuo.

 

Da Hanterovo sjedište nije bilo pravilno postavljeno, porodica bi se sada suočavala sa mnogo većim bolom nego što je onaj zbog preloma femura i nekoliko modrica.

 

Zato je majka nakon ovog iskustva poželjela da utiče na podizanje svijesti o važnosti korišćenja auto sedišta, preko svog Fejsbuk naloga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније