Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.M.Lj. [ Noizz ]

20. 02. 2017. 10:43 >> 10:19

O RAZVODU U SUZAMA

Anđelina: Uvijek ćemo biti porodica

Glumica Anđelina Džoli je prvi put pred kamerama progovorila o razvodu sa bivšim suprugom Bredom Pitom sa kojim ima šestoro djece.

 

Holivudska zvijezda je trenutno u Kambodži sa djecom na promociji novog filma. Novinarka "BBC News" bila je zajedno sa Anđelinom na promociji, ali pored pitanja u vezi sa karijerom postavila joj i pitanje o privatnom životu.

"Znam da je ovo veoma osjetljiva tema. Znamo da je incident doveo do toga da se razvedete i isto tako znamo da ništa niste rekli na tu temu. Da li biste željeli nešto da kažete", pitala je novinarka Anđelinu Džoli.

Glumica je djelovala vidno uznemirena zbog pitanja, pa je bila veoma kratka u odgovoru.

"Želim samo da kažem, da ne bih mnogo o tome. Reći ću da je to bio veoma težak period i mi smo porodica i uvijek ćemo biti porodica. Prebrodićemo ovo i nadam se da ćemo biti jači poslije toga", rekla je Džoli.

Anđelina je u septembru prošle godine podnijela papire za zahtev za razvod braka od svog dugogodišnjeg partnera Breda Pita. Mediji su nagađali da je glavni razlog razvoda bilo Bredovo ponašanje u braku. Prethodnih mjeseci bilo je mnogo navodnih događaja i pouzdanih izvora sa informacijama, ali holivudski, sad već, bivši par nije želio da komentariše priče.

Glumica je u istakla da su joj jedino bitna djeca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније