Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

09. 02. 2013. 13:10 >> 13:08

savršeno

Najbolji posao na svijetu

Internet portal "Moja destinacija" (My Destination) raspisao konkurs za "najbolji posao na svijetu".

Dobitnik posla na jedinstvenom konkursu " Biggest Baddest Bucket List", imaće priliku da tokom šestomjesečnog putovanja oko svijeta, na najmanje 25 međunarodnih destinacija - piše blog, i da po povratku sa ove avanture, preuzme novčanu nagradu od 50.000 dolara. 

Takmičenje kandidata je počelo 28. januara i trajaće do kraja marta ove godine, a pobjednik će, između ostalog, imati priliku da osjeti kako je popeti se na vrh Ajfelovog tornja, skočiti bandžijem sa vrha hotela u Kvinstaunu, istražiti divljinu ostrva Galapagos, ili posjetiti ruševine Maja u Kankunu. 

Ovo blogersko putovanje podrazumijeva šest mjeseci putovanja oko svijeta uz plaćene troškove, potrebnu IT opremu za pisanje bloga, i džeparac od 10.000 dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније