Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

09. 02. 2013. 08:45 >> 08:47

otvoren konkurs

Traži se upravnik ostrva

Za sve one koji maštaju o odlasku na pusto ostrvo, ukazala se prilika i za posao. Škotska traži upravnika prelijepog ostrva Inčkom.

Kandidat koji bude odabran useliće se u dvosobnu kolibu pored prelijepe srednjevjekovne opatije, gdje će boraviti od marta do oktobra svake godine. Ali neće biti potpuno sam, jer će sa njim/njom boraviti još jedna osoba koja će biti odabrana putem konkursa. Pored njih dvoje, jedini stalni stanovnici ostrva su foke.

Ostrvo Inčkom nalazi se na sred ušća rijeke Fort u Škotskoj, i jedini način dolaska do njega je brodom. Koliba u kojoj će novi upravnik boraviti ima struju i vodu, i u potpunosti je opremljena sa svim kućnim aparatima.

Jedina mana je što na ostrvu nema prodavnice, tako da hrana i voda mora da se ponese. Televizor postoji, ali nema kablovske i  brodovi koji prolaze ometaju signal. I internet je malo slabiji.

Za osam mjeseci boravka na ostrvu ponuđena plata za osam mjeseci rada je 23.000 eura. Jedina obaveze je doček turista. Međutim, ostrvo i nije neka najposjećenija destinacija jer ga godišnje posjeti samo oko 20.000 ljudi.

Za sve zainteresovane konkurs je otvoren do 15. februara.

U prilozenom videu mozete vidjeti kako izgleda ostrvo koje trazi upravnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније