Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: RTS; Objavio: I. P. ]

06. 12. 2016. 11:36   >>  12:29

VELIKO NEVRIJEME

Potopljen Soči

Ruski grad Soči na obali Crnog mora pogodilo je nezapamćeno nevrijeme nakon kojeg je pola grada bilo potopljeno.

                               

Talasi su bili toliko visoki da je nakon samo nekoliko minuta olimpijsko selo pretvoreno u jedan veliki bazen. Izvještaji iz Rusije govore da su talasi tokom nevremena 3. decembra bili viši od pet metara, što je prouzrokovalo potpunu blokadu grada.

Putevi su poplavljeni, a duž šetališta srušilo se oko 150 stabala, piše Raša tudej. Svi letovi za Soči su otkazani. Stabla su se rušila i na strujne kablove i gasovodne cijevi, tako da je pola grada bez gasa i električne energije.

Šteta u je velika, prenose mediji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније