Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: F.R.

23. 10. 2016. 17:38 >> 17:17

ŽELJNI DOBRE ZABAVE

Meksiko siti preplavili "zombiji"

Ulice Meksiko sitija podsjećale su na filmski set horor filma, pošto je stotine "zombija", nekoliko dana prije Noći veštica, prošetalo tim gradom u cilju da se dobro zabavi.

Realistična šminka i kostimi "zombija" samo su neki od razloga zbog kojih se onim manje hrabrim juče nije preporučivala šetnja gradom, navodi Anadolija.

Meksikanci su odlučili da organizuju šetnju "zombija" na kojoj su učestvovala djeca, tinejdžeri, ali i oni nešto stariji.

Fanovi zombija i horor filmova šetali su s iscrtanim posjekotinama na glavi, krvavim zubima i rukama.

Navodi se da se zombi šetnje organizuju u brojnim državama svijeta svake godine gdje okupljaju "ljubitelje" zombija koji se u modernoj književnosti i filmskoj umjetnosti, posebno u hororima, prikazuju kao živi mrtvaci koji se hrane živim ljudima.

U takvim događajima učestvuju i najbolji kostimografi i šminkeri, koji za svoje radove dobijaju i nagrade.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније