Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

29. 05. 2013. 23:24 >> 23:24

TONI GARN

Četvrti Viktorijin anđeo u naručju Dikaprija

Holivudski srcelomac navodno je u vezi sa Toni Garn, što je četvrta manekenka zaredom koja radi za čuvenu kuću donjeg veša „Viktorijas sikret” (Victoria's Secret) a koja je završila u njegovom naručju.

38-godišnji glumac viđen je tokom vikenda u Nici sa 20-godišnjom manekenkom iz Njemačke koja je odnedavno zamijenila Mirandu Ker na mjestu „anđela” pomenute modne kuće.

„Bili su veoma bliski posljednjih dana i osjeća se neka hemija među njima“,  kazao je izvor blizak paru za „Njujork dejli njuz”.

Nakon Nice, Leo je stigao u Veneciju sa velikom grupom prijatelja, među kojima su milijarder Vladislav Doronjin (dečko Naomi Kembel) i glumac Lukas Has.

Garnova se, u međuvremenu, vratila u SAD. Ona je napisala na svom Tviteru „Hvala ti na divnom i dobrom vremenu, jugu Francuske! Vraćam se nazad u realnost – NYC”.

Dikaprio je poznait ljubitelj manekenki „Viktorijas sikret” – do sada je izlazio sa Brazilkom Žizel Bindšen (2001-2005), Izraelkom Bar Refaeli (2005-2011) i Australijankom Erin Hederton (2011-2012).

Na nedavno završenom Kanskom festivalu Leo je bio u društvu mnogih ljepotica. Noću je izlazio u najpopularnije klubove a danju se baškario na luksuznim jahtama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније