Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

29. 05. 2013. 15:37   >>  15:38

OKAČENO i OTKAČENO

VIDEO: Imate potrebu - okačite bebu

"Bejbikiper bejzik" (Babykeeper Basic) je novi izum poput sjedalice za bebe, koja se može okačiti bilo gdje i po riječima njegovih konstruktorki, omogućiti roditeljima da nesmetano obavljaju kućne poslove.

 

Izum su osmislile sestre Tonja King, majka četvoro djece, i Elisa Džonson, majka šestoro djece. Kažu da ga je lako koristiti i da se u njemu može smjestiti  beba koja ima do 18 mjeseci.

Udobno je i napravljeno od materijala koji ne klizi, tako da beba ne može ispasti. Ima dvije metalne kuke koje se mogu okačiti bilo gdje.

"Uvijek mi je bilo teško kada nijesam znala šta bih s kćerkom, a moram u toalet ili da se presvučem, a nema nikoga sa mnom. Nije postojalo dovoljno čisto mjesto gdje bih ostavila svoje dijete. Tada smo došle na ideju o ovom izumu. Ovo nam uveliko olakšava život kao majkama", rekla je King.

"Babykeeper" je dovoljno mali da se može nositi bilo gdje. Njegova cijena je 39,99 američkih dolara.

Evo kako je u svom šou programu izum opisala slavna Elen Dedženeris:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније