Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

07. 02. 2013. 22:44   >>  22:53

VOŽNJA TRAMVAJEM

Za Pola Mekartnija mislili da je skitnica

Pol Mekartni je uspio da potpuno zbuni pojedine građane Nju Orleansa kada je sa gitarom ušao u jedan tramvaj i počeo da svira pjesme Bitlsa.

Putnici nijesu odmah shvatili da je u pitanju čuveni muzičar, nego su ga zamijenili sa skitnicama koje sviraju u javnom prevozu, što je česta pojava u ovom američkom gradu. Engleski muzičar, zajedno sa suprugom Nensi Ševel, je posljednjih dana bio gost na Super Bolu koji je održan u Nju Orleansu.

“Čovjek je ušao sa gitarom u tramvaj i počeo da pjeva pjesme Bitlsa. Svi su ga ignorisali i gledali na drugu stranu, pošto ovdje ima puno skitnica koje sviraju po javnom prevozu. Šok je uslijedio kada su ljudi shvatili da je to ustvari Pol Mekartni. Napravio je krug po tramvaju i potom izašao. Neki su uspjeli da se slikaju sa njim dok je pjevao. Bilo je to iskustvo koje se samo jednom u životu događa”, rekao je jedan od prisutnih.

Očevidci su potvrdili da je muzičar imao i obezbijeđenje uz sebe. Sa njim, po njihovim tvrdnjama, su bili i momci koji su ga pratili u stopu.

Postoji priča da su svojevremeno Bitlsi upravo u tramvaju promovisali svoj koncert u Nju Orleansu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније