Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

20. 05. 2013. 23:01   >>  23:03

IZDRŽAVAJU JE RODITELJI

VIDEO: Neće da radi jer je prelijepa

Laura Ferne smatra da je toliko lijepa da ne može da radi. Zbog toga je sada izdržavaju roditelji.

Trideset-trogodišnja Britanka Laura Ferne je radila u medicinskom istraživačkom centru u Londonu, kaže da je njen dobar izgled toliko moćan da joj uništava život. Zbog svoje je ljepote, kako vjeruje, čak morala dati otkaz na poslu, objavio je Metro.

Smatra da su njena vitka figura i lijepo lice privukli neželjenu pažnju muških kolega. Takođe tvrdi da su je žene koje su bile ljubomorne na njenu ljepotu isključivale iz društva na radnom mjestu.

Budući da nije, kako kaže, mogla raditi dala je otkaz i sada živi kod roditelja.

„Nijesam lijena, nijesam nemoralna. Istina je da mi je dobar izgled uzrokovao mnoge probleme kada se radi o zaposlenju.  Zato sam odlučila da rad trenutno nije za mene. Nijesam ja kriva što izgledam ovako dobro“, uvjerena je Laura.

„Muške kolege su bile zainteresovane samo za moj izgled. A ja sam željela da priznaju moja profesionalna dostignuća. Međutim, oni su vidjeli samo moje lice i tijelo“, rekla je Laura. Dodaje da su joj kolege stalno na stolu ostavljale poklone i pozivale na sastanke, što joj je bilo naporno.

Žene su, kaže, uvijek prvo pretpostavljale da ne zna da radi svoj posao jer dobro izgleda, a kada bi otkrile da radi bolje i od njih, onda su postajale ljubomorne, ispričala je Laura. Zaključuje kako je za sada bolje da ne radi, a kako su njeni roditelji imućni i mogu je izdržavati, to nije ni potrebno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније