Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

17. 05. 2013. 14:15 >> 14:14

UKLONJEN

Bilbord koji je šokirao Holivud

Stanovnici Zapadnog Holivuda su zatražili od nadležnih da uklone bilbod na kome se nalazi provokativan plakat žene koja doji dijete.

Naime, bilbord je sponzorisao sajt “Coguar Life”, koji se bavi upoznavanjem starijih žena i mlađih muškaraca.

Na bilbordu je prikazana žena koje doji dijete, a iznad se nalazi natpis “ljubomorni?”.

Stanovnici su se pobunili zbog sadržaja, ali i zbog lokacije na kojoj je plakat postavljen - preblizu prodavnice iz lanca ,,Farmers Marketu”, koju često posećuju i deca.
 

,,Ne postoji nijedan razlog da uklonimo bilbord, jer nema ništa prirodnije od dojenja. Takođe, ljudima možda smeta poruka o starijim ženama koje izlaze s mlađim muškarcima, što je meni šokantno za današnje vrijeme , izjavila je portparolka stranice, Marlo Džordan.

Ipak, pod pritiskom lokalne zajednice, plakat je uklonjen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније