Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

15. 05. 2013. 17:15 >> 17:18

NEZADOVOLJAN USLUGOM SERVISA

VIDEO: Maljem demolirao sopstveni Maserati

Jedan kineski milioner uništio je svoj Maserati „Quattroporte“, vrijedan 325.000 eura, zbog nezadovoljstva postprodajnom uslugom italijanske automobilske marke. Vlasnik Maseratija angažovao je četvoricu ljudi da maljevima razlupaju automobil ispred salona vozila u Chingdau, na istoku Kine.

Reklamacija bogate klijentele u Kini može da krene neočekivanim tokom. Nakon što je 2011. jedan nezadovoljni vlasnik na sličan način uništio svoj „Lamborghini Gallardo“, ovo je drugi put da neki bogati kineski kupac protestuje na ovakav ekstreman način.

„Nadam se da su strani proizvođači luksuznih automobila shvatili da kineski kupci imaju pravo da očekuju adekvatnu uslugu“, kazao je milioner, za kojeg je kineska štampa navela samo da se zove Vang.

Vang je kupio vozilo 2011. za 2,6 miliona juana. Problemi su počeli kada je prvi put odvezao vozilo na popravku, pošto mu je servis naplatio polovne rezervne djelove kao nove, piše lokalna štampa. Milioner je dodatno bio nezadovoljan zbog toga što u servisu, kako tvrdi, nijesu uspjeli da poprave vrata i što su ogrebali karoseriju vozila.



Predstavništvo Maseratija u Kini, sa druge strane, tvrdi da je ovlašćeni prodavac vozila odgovorio na sve žalbe kupca i optužuje Vanga zbog toga što su njegovi saradnici, navodno, ometali zaposlene u servisu, pa čak i zastrašivali osoblje i klijente predstavništva.

„Žao nam je što je vlasnik javno uništio renomirano vozilo kako bi privukao pažnju javnosti“, navodi se u saopštenju koje je predstavništvo objavilo na kineskom Tviteru.

Kina je najveće automobilsko tržište na svijetu pošto je 2009. prestigla SAD. To je i ključno tržište kada je riječ o prodaji luksuznih automobila.

Snimak demoliranja Vangovog Maseratija može se naći i na Jutjubu, a osjetljivijim ljubiteljima italijanske automobilske marke ne preporučuje se gledanje ovog videa:

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније