Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

15. 05. 2013. 09:06 >> 09:07

OLAKŠANJE

Bred Pit: Sada smo jači

Bred Pit podijelio sa svijetom svoje stavove na temu dvostruke mastektomije, kojoj se podvrgla njegova životna saputnica Anđelina Džoli i o kojoj je progovorila u kolumni za "Njujork tajms".

 

"Prilično sam emotivan oko svega toga. Mogla je to zadržati potpuno u privatnosti, ali bilo joj je vrlo važno da podijeli  priču kako bi drugi shvatili da to ne mora biti zastrašujuća stvar. Ustvari, to može biti nešto što vas čini snažnijim, čini nas sve jačim i jačim", rekao je poznati glumac za "Ju-Es-Ej tudej" (USA Today).

Takođe, Pit je ponosno ispričao i kako se Džoli nedugo nakon operacije pridržavala svih obaveza, pa je posjetila Kongo, bila u Londonu za G-8 i u Njujorku odala počast pakistanskoj tinejdžerki Malali Jousafzai:

"To je bilo doslovno samo nekoliko nedjelja nakon što je bila na velikoj operaciji. Ali, kod kuće smo zajedno s djecom napravili čitav postoperativni plan koji je postao prilično zabavan. Možete od toga napraviti pustolovinu".

Osim toga glumac smatra da su kroz ovo iskustvo proživjeli "emotivnih i predivno inspirirativnih nekoliko mjeseci":

"I reći ću vam, veliko je olakšanje proći kroz ovo i ne imati prijetnju koja nam visi nad glavama. Znati da to neće biti nešto što će uticati na nas. Ono na što sam najviše ponosan je naša porodica. To je se neće domoći", zaključio je Pit.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније