Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

14. 05. 2013. 14:38 >> 14:41

NA AUKCIJI

Otkriven recept za "Koka Kolu"?

Klif Kladž bavi se prodajom i pronalaženjem antikviteta i misli da je otkrio veliko blago – kopiju tajnog recepta za "Koka Kolu".

 

Kladž i njegova žena Arlin kupili su set dokumenata na aukciji i među njima se našao i recept za gazirano piće iz 1943. 

On vjeruje da je u pitanju zaista recept za "Koka Kolu" zbog „tragova“ koji su ostavljeni u receptu, a on je izuzetno sličan receptu za "Koka Kolu" koji je 2011. otkriven u radio emisiji „The American Life“.

Kludž je postavio taj recept na sajt za prodaju stvari "ibej"(eBay), sa početnom cijenom od 5 miliona dolara. Moguće je kupiti ga odmah bez licitacije za 15 miliona dolara, ali za sada još nije bilo ponuda.

Nije poznato da li je u pitanju pravi recept, pošto "Koka Kola" nije kontaktirala Kladža.

Sa druge strane, Ted Rajan, koji radi u arhivi kompanije "Koka Kola", smatra da je u pitanju recept za piće poput "Koka Kole" ali ne i za samo gazirano piće.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније