Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

13. 05. 2013. 22:50 >> 22:50

PUTNICI KROZ VRIJEME

Džej-Zijeva fotografija stara 80 godina?

Jedna fotografija iz 1933. već neko vrijeme kruži internetom sa napomenom da je na njoj američki reper i producent Džej-Zi.

Na osnovu komentara, moglo bi da se zaključi da je Bijonsin suprug sposoban da putuje kroz vrijeme ili da je vampir.

Bilo kako bilo, evidentna je sličnost osobe sa slike, snimljene prije osam decenija, sa Šonom Karterom, kako glasi pravo ime Džej-Zija.

Ovo nije prvi put da se za holivudske zvijezde navodi kako su putnici kroz vrijeme. Zbog fotografije osobe iz 1870. za Nikolasa Kejdža u februaru se pisalo da je glumac vampir.

Sa druge strane, Džona Travoltu su uporedili sa portretom jednog čovjeka iz 1860, kao i Edi Marfija sa fotografijom iz 19. vijeka. Za Kijano Rivsa se već neko vrijeme priča da „ne stari“ i da je vampir, jer podsjeća na francuskog glumca Pol Monea, koji je živio od 1847. do 1922.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније