Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

02. 05. 2013. 21:20   >>  21:20

PAROLA "SNAĐI SE"

Hitna pomoć kao taksi

Jedan žena u Engleskoj izmišljala je bolesti kako bi je Hitna pomoć vozila do grada, udaljenog 80 kilometara od mjesta u kojem živi.

Odri Ferguson živi u izolovanom dijelu okruga Dorčester, na oko 80 kilometara od grada Čarlston.

Policija je saopštila da je evidentirano da je Hitna pomoć zvana da dođe do kuće 51-godišnjakinje oko 100 puta od januara 2005. da je prevezu do bolnice, a zapravo do grada.

"Ona nas je očigledno koristila za prevoz, a država je morala da plati za to", rekao je direktor Hitne pomoći Dag Voren.

Voren je dodao da je svaki poziv koštao 425 dolara, plus pet dolara po kilometru, a sve to je platilo zdravstveno osiguranje.

Kada je Ferguson ponovo pozvala Hitnu pomoć početkom aprila, policija je bila obaviještena. Bolničari su je, kao i obično, odvezli do bolnice u Sjevernom Čarlstonu, gdje je pozvala sina da je pokupi. Rekla je bolničkom osoblju da se ipak osjeća dobro i pokušala je da napusti bolnicu, ali je u tom trenutku uhapšena.

"Snalažljiva" Engleskinja optužena je za zloupotrebu hitne službe i davanje lažne prijave.

(Telegraf.rs)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније